ورود / ثبت نام

HOMEX

بازسازی منزل مسکونی سعادت آباد، به رنگ سبز

5/5

معماری به واسطه ماهیت مفهومی و عملکردی خود رشته ایست که ما را به سمت ساختن و اضافه کردن کالبد پیش می برد . این اتفاق با توجه به پیشرفت روزافزون رسانه های معماری و نیاز به دیده شدن یک معمار ، روز به روز در حال گسترش است . ما معماران در بیشتر پروژه ها به دنبال هوا کردن فیل خود هستیم ، بدون توجه به اینکه فیلی که هوا شد آیا نیازی از کاربر را برطرف خواهد کرد یا … .

بازسازی

معمار : مرتضی علی نیا مقدم – دفتر معماری هرم

موقعیت : تهران ، سعادت آباد ، بلوار دریا ، خیابان شکوفان ، کوچه بهاران دوم

سال طراحی : ۱۳۹۵

مساحت : ۱۵۰ متر مربع

وضعیت : ساخته شده

کارفرما : آقای تراز

اجرا : حمید بابایی ، مرتضی علی نیا مقدم

ترسیم : آرمیتیس کاویانی ، شیما محمد نژاد

مدل سازی و رندر : فاطمه درخشان

ارایه : پریسا تقوی

عکس : الیکا زارعی

پروژه به رنگ سبزبازسازی واحد مسکونی ۱۵۰ متر مربعی است که کارفرما خواستار طراحی مجدد برای فضای آشپزخانه و پذیرایی بود . مساله ای که از ابتدا مطرح شد آسایش محیطی و آرامش بصری برای کاربر بود . تعدادی عناصر بصری در پروژه بر روی دیوارو سقف بدون هیچ گونه تعریف مشخصی شکل گرفته بود . با توجه به نیاز کاربر به آسایش محیطی مهمترین ایده ی ما برای شکل گیری پروژه ، حذف عناصر بصری مزاحم و اضافه نکردن عناصر دیگر بود .

بازسازی خانه

بدین ترتیب ما به پارادایمی در معماری با عنوان نساختن رسیدیم . بسیاری از پروژه ها اگر با دقت و به دور از عطش نمایش معمارانه به آن نگاه شود نیازی به ساختن و افزودن عناصری درخود نیستند .

در این پروژه مهمترین چالش ما همین نساختن و توجه به آرامش بصری محیط بود . این اتفاق با تخریب عناصر بصری مزاحم موجود در پروژه شروع شد . سپس تنها عنصری که به فضا اضافه شد ، دکور بامبو برای تعریف فضای ناهارخوری بود . شکل گیری فضای tv.room نیز با توجه به دیوار آجری موجود در پروژه انجام شد . سعی بر آن شد تا با کمترین دخالت ( حفظ آجر ، لب پر کردن آجر برای ایجاد بافت مناسب و سپس رنگ آمیزی آن ) این فضا تعریف شود . در طراحی فضای آشپزخانه نیز سعی بر آن شد تا کمترین عناصر بصری و المان های رنگی در آن دیده شود .

بازسازی

در نهایت انتخاب رنگ پروژه شکل گرفت که به آرامش بصری پروژه کمک بسیاری کرد . آشپزخانه ، دیوار آجری و همچنین دکور بامبو به رنگ سفید شکل گرفتند . دیواری که در پشت سازه بامبو بود و به سمت فضای خصوصی می رفت به رنگ سبز در آمد تا در کنار رنگ سفید دیوارها ، دکورها و سقف ، سرزندگی را به پروژه القا کند .همین ایده نیز در مورد استفاده از گیاه بامبو مورد توجه قرار گرفت . در نهایت رنگ قهوه ای که باعث جداشدن کف ازدیوارها میشد ، شکل گرفت .

بازسازی

این پروژه تلاشی بود برای نساختن ، تمرینی بود برای جلوگیری از عطش دیده شدن . همیشه نیاز نیست برای نمایش توانایی های یک معمار فیلی هوا شود ، همین که آسایش محیطی کاربر برآورده شود معمار موفق شده پروژه درستی را انجام دهد ، فارغ از هرنمایش و عطش معمارانه برای دیده شدن .

بازسازی منزل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بازسازی خانه

بازسازی آپارتمان در اسپانیا

بازسازی این خانه را شرکت معماری YLAB در بارسلونای اسپانیا انجام داده است. هدف از بازسازی برقراری ارتباط بین فضاهای مختلف برای ایجاد فضای عمومی

rec 56 a

بازسازی فضای داخلی شرکت رویا

در طراحی فضاهای اداری هنگامی که تصمیم گرفته می شود، این فضا به صورت مشترک مکانی فروشگاهی برای عرضه ی محصولی مشخص باشد روند طراحی،

dec 11

قفسه های دیواری مشی

برند استرالیایی براید اند ولف قفسه هایی های از جنس فلز طراحی کرده است که در آن حفره ها ی ریزی قرار دارد. این قفسه