بازسازی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

این رستوران در مرکز شهر Hanoi، جایی که بسیاری از فعالیت های روزمره مردم اتفاق می افتد، واقع شده است. ساختار کلی آن با قاب فولادی بوده و بعدها بازسازی و طراحی شده است. بدین گونه که از نوارهای چوبی از درختان کهن، به طور انباشته شده روی هم استفاده شده است و هرچه بالاتر می رود به تدریج گسترش می یابد.

بازسازی

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال


معمار و طراح داخلی Tenhachi، منزل خود در ژاپن را به گونه ای بازسازی و طراحی کرده است که با وجود متراژ کم آن، بزرگ تر به نظر می رسد. وی با ایجاد فضاهای باز هر دو رفتار عمومی و خصوصی را در خانه ایجاد کرده است، به گونه ای که اتاق خواب به صورت یک باکس باز و 5 سانتی متر پایین تر از فضای نشیمن قرار گرفته است. سطح فوقانی آن نیز به عنوان محل بازی کودکان قابل استفاده و دسترسی به آن از طریق نردبان ممکن است.

بازسازی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

شما می توانید با انجام پیشنهادات بسیار ساده و ارزان قیمت تحولی چشمگیر در حیاط قدیمی تان پدید آورید و آن را به فضایی با صفا و متفاوت تبدیل کنید. در اینجا استودیو معماری Heju، حیاط کوچکی در شهر پاریس را بازسازی کرده است که با ایده های آن آشنا می شویم.

بازسازی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

طراحی خوش‌ذوق، در چند قدمی ساحلی، در جنوب کالیفرنیا متولد و بزرگ شده است. طراحی و بازسازی فضای داخلی این منزل با محیط آرامش‌بخش انعکاس کامل از مکانی است که ریشه‌ی فرهنگی او و خانواده‌اش محسوب می‌شود.

بازسازی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

طراحی داخلی خانه ی ویلایی که در این قسمت قصد بررسی آن را داریم، توسط BattersbyHowat Architects انجام شده است و در ونکوور کانادا قرار دارد. این خانه ی ویلایی توسط این گروه معماری طراحی مجدد و بازسازی شده است. در طراحی مجدد تیم طراحی و معماری سعی در اجرای ساختمان با دو متریال اصلی داشته است. چوب و بتن.

بازسازی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

این ساختمان در سال 1870 ساخته شد. نما و ساختار قدیمی این بنا باعث تجدید خاطر دوران کودکی افراد منطقه اشتون می باشد و وجود دودکش بلند آن نقطه ی عطف این بنا به شمار می رود. ساختمان در ابتدا تحت عنوان حمام عمومی فعالیت داشت که در سال 1970 بسته شد.

بازسازی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

هدف از این پروژه، کاهش ترافیک، بازسازی دفتر گردشگری و از همه مهم تر توسعه گردشگری در منطقه بوده است، به طوری که، دانشگاه پلی تکنیک والنسیا نیز با این طرح موافق بود. در این اسکله، همه نوع امکانات رفاهی از جمله: تفرجگاه، رستوران، مراکز تجاری و ... طراحی شده است.

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

برای بازسازی کتابخانه ی Medgar Evers College، که اوایل سال 1980ساخته شد، از الماس درخشان و بازتاب انعکاسی الهام گرفته شده است. این ساختمان از یک مجموعه و فضای مطالعاتی سنتی، به یک فضای مدرن تبدیل شد.

بازسازی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

معماری: Urbansociety
موقعیت: Seoul, South Korea
معماران این ساختمان بنا به شرایط، تصمیم گرفته اند تا نمای ساختمان را با حداقل تغییرات بازسازی کنند اما در داخل ساختمان فضاسازی ها تغییر کرده اند و محیط با ایده های جدید به صورت کلی بازسازی شده است.

بازسازی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

بازسازی داخلی ساختمان متروک در مکزیکو ؛ «کاداوال اند سولو مورال» بلوکی متروکه در همسایگی «لارم» شهر مکزیکوسیتی را به چند آپارتمان، دفتر و مغازه در حول یک حیاط با راه‌پله سفید و گیاهکاری ردیفی تبدیل کرد.

بازسازی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

شرکت معماری Chevallier این کلبه ی ییلاقی را بازسازی و فضاهای جدیدی را به آن الحاق کرده است. به دلیل واقع شدن در کوهستانهای فرانسه، این کلبه شبیه یک دژ سنگی است. در داخل این بنا، وجود پنجره های سرتاسری، مناظر حیرت انگیزی را برای ساکنان فراهم می کند. وان موجود در عرشه ی چوبی بنا، وجود ایوانی نیمه باز و سرتاسری به گرد نشیمن و طراحی سونایی بسیار زیبا باعث شده تا این کلبه ی رویایی در منطقه خودنمایی کند.

منبع خبر l تحریریه آرل

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

بازسازی این بانک قدیمی توسط شرکت طراحی LA’s Commune در شهر دورهام در کارولینای شمالی انجام شده است. ساختمان قدیمی در سال 1960 ساخته شد است. بازسازی این ساختمان با توجه به ویژگی های معماری اواسط قرن بیستم (زمان ساخت بنا) صورت گرفت به این صورت که از چوب درخت گردو و ورقه های شفاف در طراحی داخلی استفاده شد. این هتل دارای 53 اتاق مهمان، یک سوئیت پنت هاوس و یک کافه ی روباز بر روی بام است.

منبع خبر l تحریریه آرل

بازسازی

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

شرکت طراحی Hypothesis، بازسازی این انبار قدیمی را در بانکوک انجام داده است. بازسازی این ساختمان به کمک مواد و مصالحی انجام شد که از سایت مجاور جمع آوری شده بودند. برای مثال با ترکیب درهای آهنی و لوله های فلزی مربوط به ساختمان قدیمی با ریشه های خشک شده ی درختان موجود در سایت، ساختاری قفسه ای در داخل ساختمان طراحی شد. در ادامه با ما همراه باشید.

منبع خبر l معماری آرل

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

بازسازی این خانه را شرکت معماری YLAB در بارسلونای اسپانیا انجام داده است. هدف از بازسازی برقراری ارتباط بین فضاهای مختلف برای ایجاد فضای عمومی بزرگتری بود. در ادامه با ما همراه باشید.
در بازسازی به کمک اتصال آشپزخانه، نشیمن و اتاق ناهارخوری، فضای بزرگتری پدید آمد. رنگ غالب فضا، رنگ سفید عاجی است که در ترکیب با رنگ گرم چوب و گرانیت تیره به کار رفته است. شباهت پوشش دیوارها در آشپزخانه با فضاهای دیگر به پیوستگی فضایی در این خانه کمک کرده است.

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

بازسازی این سالن توسط استودیوی معماری Svet Vmes در اسلووانی انجام شده است. طرح جدید سعی کرده که با حفظ ویژگی های معماری کلاسیک داخل، ملاحظات امروزی را در آن بگنجاند. در ادامه با ما همراه شوید.
برای بازسازی طراحان کف سرامیکی را با بتن جایگزین کردند. در فضا نیز 9 قاب فلزی به رنگ مشکی قرار داده شد. این عناصر سبک و قابل حمل هستند می توانند به فضاهای اطلاع رسانی و نمایشگاهی اختصاص داده شوند. برای تأکید بر تزیینات سقف گچی، نورپردازی سقف به صورت مینیمال انجام شده است.

منبع خبر l تحریریه آرل

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

بازسازی این انبار قدیمی توسط شرکت معماری Alp انجام شده است. در بازسازی سبک روستیک ساختمان با تکنولوژی های پایدار ترکیب شد. نتیجه ایجاد کلبه ای پایدار برای یک زوج جوان است. در ادامه با ما همراه باشید.

منبع خبر l تحریریه آرل

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

بازسازی این ساختمان توسط شرکت معماری WestWay در شهر میلان ایتالیا انجام شده است. برای طرح بازسازی، سقفی بر روی حیاط خلوت این ساختمان ایجاد شد و حیاط خلوتی دو طبقه پدید آمده است. هدف از انجام این کار جدا کردن حیاط بخش تجاری از حیاط بخش مسکونی است. نکته ی جالب و خلاقانه در مورد این طرح ایجاد دو حفره ی بیضوی شکل برای عبور درختان از میان آن است که حس خوبی را به انسان منتقل می کند. در ادامه با ما همراه باشید.

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

بازسازی این دفتر اداری توسط شرکت معماری Parc در شهر پاریس انجام شد. طراحان برای بازسازی نمای یکنواخت ساختمان که در سال 1970 طراحی شده بود را برداشتند و به جای آن نمای چوبی زیبا و خلاقانه ای طراحی کردند. در ادامه با ما همراه باشید.

منبع خبر l تحریریه آرل

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

بازسازی این دو خانه توسط معماران LUMO انجام شد. این دو خانه در کوهستان های کشور دانمارک قرار دارند و در اصل متعلق به دو نگهبان برای جنگل های منطقه هستند. سایت ساختمان، سایتی جنگلی و کوهستانی به همراه دریاچه و مناظر زیباست. در بازسازی، این دو خانه به یکدیگر متصل شدند. مؤسسه ی دانمارکی فرهنگ و ورزش از این پروژه حمایت مالی کرد. بعد از بازسازی ساختمان کاربری تفریحی پیدا کرد و برای عموم قابل استفاده است.

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال

معمار: KSM Architecture
موقعیت بنا: Coimbatore،India
متراژ بنا: 1020 متر مربع
سال اتمام پروژه: 2014
باشگاه Coimbatore یک مکان منحصربه فرد 150 ساله در کشور هند می باشد. هدف از بازسازی پروژه ارائه ساختار موجود با امکاناتی معاصر و به روز است. در واقع معماران بنا سعی در ایجاد فضایی نئوکلاسیک با امکاناتی مدرن بوده اند.

منبع خبر l تحریریه آرل

زیر مجموعه ها