بازسازی ویلای کلارآباد

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعال
 

طراحی ویلای روان به عنوان یک ساختمان مرده ای که خاطرات متحرک دوران کودکی را یدک می کشید در برنامه تیم طراح قرار گرفت. این ساختمان از تخریب و بازسازی بی برنامه نجات پیدا کرد و با توجه به درخواست کارفرما و به دلیل خاطره های نوستالوژیک آنها احیا شد. این ساختمان خانوادگی در منطقه کلارآباد واقع در استان های شمالی ایران قرار دارد.

rec 91 b
استراتژی طراحی ما با توجه به خواسته ها مشتری حفظ شد تا فضا و عملکرد آن به طور کامل در اختیار کاربران قرار گیرد و صرفا ما مجموعه را برای تحقق یک ایده انتزاعی پیش نبرده ایم. طبیعتا به کار گیری یک شیوه بازسازی و نوسازی به جای تخریب و ساخت در بسیاری از نقاط دنیا مورد استفاده قرار می گیرد که این شیوه به واسطه تحقیق های کارفرما برای این ویلا در نظر گرفته شد.

rec 91 a
این نوع خواسته های معماری مطابق با زبان غالب ساختمان است، و به مانند کولاژی از خاطرات و امیال می ماند. از سوی دیگر دو معیار طراحی برای پروژه وجود داشت: به حداقل رساندن تخریب و بازگردانی حس و حال شمال ایران به فضا. ساختمان اصلی بلافاصله از بستر گسترده زمین جدا شد. محور شمالی-جنوبی ویلا و جهت امتداد ساختمان توسط یک مسیر حلقه ای نیم اشکوب تغییر جهت داده تا موقعیتی متمرکز و خصوصی را مانند یک پل ارتباطی بین بیرون و داخل خانه ایجاد کند. این مسیر منجر شد تا بالکن با منظره ای خیره کننده از دریای خزر هم راستا شود

rec 91 d.
تمام عرصه های داخلی طی فرایندی مجددا ساخته شدند: یک آشپزخانه غول پیکر جایگزین اتاق نشیمن معمولی شد تا فعالیت های درونگرای ساختمان را افزایش دهد. این فضا به دلیل اشتیاق کارفرما به پخت و پز تعبیه شد و این موضوع که مهمانان بیشتر وقت خود را در کانتز آشپزخانه به خوردن و صحبت کردن می گذرانند تا در اتاق نشیمن، باعث شد تا فضای آشپزخانه گسترش یابد. مرمت و بازسازی تمام بخش بتنی به منظور حفظ ماهیت واقعی فضا از دیگر اقدامات طراحان بود. ادغام سطوح جدید و قدیمی بتن برای حفظ هویت بنا صورت گرفت تا سطحی صاف و یکدست خلق شود.

rec 91 f

rec 91 c

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید