بازسازی خانه در تولوز

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

نگاه کنید به این خانه بسیار زیبا و دلنشین که به طور کامل برای خانواده ای چهار نفره بازسازی شده است. خانه در قسمت شرقی شهر تولوز فرانسه قرار دارد و توسط استودیوی معماری RMGB برای بازسازی طراحی و اجرا شده است. مهمترین چالش اعضای تیم طراحی این بوده است که با توجه به رشد سنی فرزندان خانواده باید طوری اتاق های بچه ها طراحی می شد که متناسب با رشد سنی آن ها باشد.

 ورودی خانه:

ورودی خانه با طرحی طوسی تیره و با مجسمه هایی که روی آن نورپردازی شده طراحی شده، این طرح بسیار مابقی قسمت های خانه هماهنگ است و تکامل خوبی را فراهم کرده. هنگامی که قسمت ورودی خانه را می گذرانید در سمت چپ خود با میز کاری مواجه می شوید که محلی بسیار کوچک در این فضا فراهم شده تا پدر خانواده مابقی کارهای اداری خود را در روز انجام دهد. به درخواست ایشان فضای کار باید در محلی نزدیک آشپزخانه قرار می داشت که در حین کار پدر خانواده بتواند با همسر خود صحبت کند و فضای صمیمی در خانه ایجاد شود.

 

آشپزخانه:

هنگامی که فضای ورودی به اتمام می رسد شما با هال یا پذیرایی مواجه نمی شوید، بلکه با آشپزخانه روبرو هستید و قبل از آشپزخانه یک ورودی برای فضای هال و پذیرایی تعریف شده است. آشپزخانه نیز به مانند ورودی خانه تم طوسی رنگی دارد و حتی تکسچر کف این دوفضا همانند یکدیگر با بتن اکسپوز اجرا شده است.  طراح فضای آشپزخانه و محل کار را به صورت بسیار هوشمندانه با یکدیگر ترکیب کرده و برای هر دوی این ها از یک نوع کابینت استفاده شده است که دقیقا هم راستا با یکدیگرند، اینکه از این شیوه برای تلفیق دو فضا استفاده شده بسیار به مینیمال بودن فضا کمک کرده و شما سادگی خالصی را مشاهده می کنید.

 

نشیمن و ناهارخوری:

بعد از ورود به فضای نشیمن، کمی تفاوت را احساس می کنیم البته سبک معماری همان است ولی کمی تکسچرها و رنگ ها متفاوت است. کف این قسمت از خانه با  پارکت های چوبی و  دیوارها نیز با کچبری های بسیار مینیمال اجرا شده است، رنگ ها کمی روشنتر شده و حتی نور بسیار قابل توجهی از سمت حیاط و از میان پنجره های قدی وارد  می شود. سعی شده که دکوراسیون هال و پذیرایی مانند معماری داخلی این قسمت بسیار مینیمال باشد و سادگی محض را حس کنیم به همین منظور برای مثال هنگامی که به میز ناهار خوری و حتی کتاب خانه کنار هال نگاه می کنید، زوایا به کلی خطی و تیزبوده.

شما را به دیدن عکس های این پروژه دعوت میکنیم.

منبع خبر l homex.co l حسام فراهانی

 بازسازی خانه

 

 

نوشتن دیدگاه


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید